Daha iyi bir hayat yaşamak için gizemli bir tedavi yöntemini seçen bir adamın başından geçenleri anlattığı 8 bölümden oluşan (henüz) bir sezonluk dizi. Komedi- Dram ve Bilimkurgu kategorisinde yer alıyor. Mükemmel olabilmek için gizemli bir tedaviyi seçen adamın aslında klonlanma işleminden geçtiğini ve sonrasında hayatının nasıl değiştiğini anlatan dizimizin her bölümü 25-30 dakika sürüyor. 
 
  Kusursuz ya da mükemmel olmak belki çok arzu edilen bir hal olsa da sonuçlarının hiç de öyle olmadığını gerçekçi bir şekilde ortaya koyuyor. Başrol karakterimiz Paul Rudd, hem eski kendisini hem de klonlamış halini oynuyor. Olaylar kendisi, eşi ve klonu etrafında geçiyor. 
 
  Diziyi önceden bitirmiş olsam da şu sıralar tekrardan izlemeyi düşünüyorum. Tam olarak netlik kazanmasa da ikinci sezonun geleceğine dair haberler de var. 


Tekrar görüşene dek hoşça kal...

6 Yorumlar

  1. Konusu ilgimi çekti. Okurken aklıma jim carrey'nin aman tanrim filmi geldi. Orda da tanrının yerine geçiyor ve islerin sanıldığı gibi kolay olmadığını anlıyordu. Harika bir filmdi, not düşmek istedim. Diziyi de izleyeceğim imkan buldugumda. Konusu benlik. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bigudili Anne Blogger,
      Jim Carrey'nin filmine en yakın zamanda bakacağım konusu oldukça ilginçmiş. Teşekkür ederim :) Sevgiler

      Sil
  2. hem kısa hem de konusu iyimiş :) paul rudd, korku filmlerinde oynuyooo :)

    YanıtlaSil
  3. İnsan çok garip bir yaratık. Mükemmeli bulmak neredeyse imkansız. Konu itibarıyla gerçekçi bir kurguya benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaystros Tyrha,
      İnsanı anlayabilmek mümkün değil. Konusu hayatın içinden biraz da bilimkurgu içeriyor.

      Sil