1. A HARD DAY

  Annesinin cenazesine giderken kaza sonucu yolda birine çarpan dedektif, çarptığı kişinin öldüğünü görünce suçunu örtbas etmek için yollar arar. Fakat bir gün kendisine gelen telefonla o kazaya dair görgü tanığı olduğunu iddia eden kişiyle yüzleşmeye çalışır.





2.BLUEBEARD

  Gerilim, psikolojik gerilim filmi olan Bluebeard filminde doktor, anestezi altındaki hastasının anlattıkları ile kendisini seri cinayetlerin tam ortasında bulur. 





3.ODE TO MY FATHER

   Aile,dram,komedi. Başrolünde Hwang Jung min'in yer aldığı filmin konusu şöyledir; Deok Soo (Hwang Jung Min) 1950 Kore Savaşı'nda güneye tahliye olurken kız kardeşini kaybeder. Babası kardeşini bulmak için geri dönerken, Deok Soo'yu ailesine göz kulak olması için tembihler.  Dönemsel geçişlerle birlikte günümüze kadar ulaşan hikaye Güney Kore'de en çok izlenen filmlerde dördüncü sırada yer almaktadır.





4.VETERAN

  Dedektif Seo Do Cheol (Hwang Jung min),birçok suç işlemiş aynı zamanda güçlü bir şirketin varisi olan genç milyoner Jo Tae Oh'un (Yoo Ah In)  izini sürmektedir. Film Güney Kore'nin en çok gişe yapan filmlerinde beşinci sırada yer almaktadır.  





5.LUCK KEY
  Aksiyon komedi kategorisindeki filmin başrollerinde Yoo Hae jin ve Lee Joon vardır. Jae Sung (Lee Joon) aktör olmak için çabalayan fakat dibe vurmuş bir karakterdir. Hyung wook (Yoo Hae jin) arkasında iz bırakmayan seri katildir. Bir kaza sonucu bu iki karakterin kimlikleri yer değiştirir. 





6.MEMORIES OF MURDER

  1986 ve 1991 yılları arasında Kore'nin ilk seri cinayetlerinin yaşandığı gerçek bir hikayeye dayanmaktadır. Yönetmen koltuğunda Bong Joon Ho vardır. 





7.KIM JI-YOUNG BORN:1982

  Başrollerinde Gong Yoo ve Jung Yu mi'nin olduğu filmin konusu şöyledir, 30'lu yaşlarında olan  Kim Ji Young (Jung Yu mi) tuhaf davranmaya başlar. Annesi, büyükannesi ve başka insanlar gibi konuşmaya başlar. Jung Dae-hyun (Gong Yoo) eşine yardım etmeye çalışır.






8.HITMAN AGENT JUN

  Jun, webtoon sanatçısı olma hayalini gerçekleştirmek için gizli ajan olma görevinden sahte bir ölüm süsü vererek ayrılır. Webtoon sanatçısı olarak iyi bir kariyeri olmadığından çevresindekiler tarafından ciddiye alınmaz. Jun ani bir kararla gizli ajan iken yaşadıklarını webtoon olarak çizmeye başlar. Aksiyon komedi kategorisinde yer alan filmin başrolünde Kwon Sang-woo yer almaktadır. 





9.MIDNIGHT RUNNERS

  Aksiyon komedisi filmin başrollerinde Park Seo Joon ve Kang Ha neul vardır. Kore Ulusal Polis Akademisi'nde öğrenci olan Ki Joon(Park Seo Joon) ve Hee Yeol (Kang Ha neul) bir gece, kaçırma olayına tanık olurlar ve bu olayı çözmeye çalışırlar.





10.LOVE, LIES

  Film 1943 yılında, Japonya işgali altındaki Güney Kore'de geçmektedir. Çok yakın iki arkadaş olarak birlikte büyüyen Jung So yul ve Seo Yeon Hee,  gisaeng (bir nevi geleneksel sanatçı) eğitimi görmüşlerdir. Her ne kadar pop müziği sevseler de geleneksel müziğe kendilerini adamışlardır. Jung So yul, müzik yapımcısı olan Kim Yoon Woo ile sevgilidir. Sevgilisi, Jung So yul'un arkadaşı Seo Yeon Hee'ye pop şarkıcı olarak çıkış yapması için yardımcı olmaya başlayınca hikaye farklı bir boyut kazanır. 



2 Yorumlar

  1. oleeey saool iki tanesini izlemişim galiba, izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      izlemelisiin ^^ yorumlarını bekliyorum :)

      Sil